Втори протест белязва изграждането на пробива под Водната палата, разбра Plovdiv24.bg.

...
</TD
>Втори протест белязва изграждането на пробива под Водната палата, разбра Plovdiv24.bg.
Коментари Харесай

Пловдивчани се вдигат на протест срещу пробива дo Водната палата

Втори митинг белязва построяването на пробива под Водната палата, разбра  Plovdiv24.bg. В обществената мрежа фейсбук пловдивчани се събират на следващия ден, в почивния съботен ден от 11:00 часа още веднъж да изкажат недоволството си от желанията на Община Пловдив да осъществя плана по унищожаване на кръговото кръстовище и запрещение на левите завои. Какво към този момент Ви съобщихме в посока от кръстовището на " Баня Старинна " към Панаира.

Ето какво се споделя в известието на хората, които утре планират да бъдат на място:

До всички, които желаят да изразят обществено възмущението си против плана за пробив при Водната палата:

Утре (събота) от 11:00 се събираме на познатото място пред паркинга против Регионална инспекция за опазване на околната среда, с цел да сложим черни ленти на дърветата, които ще бъдат отрязани в името на градската автомагистрала.

Заповядайте, с цел да изразим алегорично несъгласието си и да покажем на локалните властимащи, че този път ще понесат последици за дейностите си!

Преди няколко дни представители на Община Пловдив направиха първа копка и дадоха старт на строителните действия,

Средствата за построяването им бяха от спечелен европроект и след построяването на пробива Община Пловдив ще заплати санкция пред Министерство на регионалното развитие, чийто размер към момента не явен, защото първо би трябвало да се види кои са тъкмо засегнатите елементи.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР